Saturday 18 June 2016

40 question tag, #1 // skincare



(Scroll down to read in English)
Panen esiteks siia diskleimeri. Mainin selles tagis-postitustesarjas VÄGA palju erinevaid tooteid – põhjuseks see, et olen nüüd umbes pool aastat kogu oma kosmeetika ja nahahoolduskollektsiooni ümber vahetanud vägivallavabade ja looduslike toodete vastu. St olen veel üleminekuperioodis, kus ma proovin ja katsetan väga palju erinevaid tooteid, et leida endale sobivad. Ideaalis näiteks näeks nahahooldus välja nii, et tean, mis mulle sobib ja meeldib, ja hullult erinevaid asju ei katseta (mõnikord ikka...) Paljud neist toodetest on delux sample suuruses ja tulnud erinevatest beauty boxidest, st et ma ei ole maksnud 30+ euri iga teise potsiku eest :)
Tagi näppasin Alma blogist.  Alma on mu suur lemmik, mitte ainult hea blogi pärast, vaid ta tundub ka iseloomult selline tüdruk, kellega hea meelega hängiks (kui ma oleks hängija tüüp, või kui Alma oleks hängija tüüp - aga äkki ta ongi :) ) Minge vaatama! (Ma kahtlustan, et Alma ei ole tema õige nimi :) )
Jagasin selle tagi mitmeks osaks, sest 1) ma ei oska lühidalt kirjutada; 2) ma ei soovi lühidalt kirjutada; 3) mulle meeldivad värvilised pildid. 

SKINCARE

1. Kui mitu korda päevas pesed oma nägu?

Pesen rangelt kaks korda päevas. St ei pese ses mõttes, et lihtsalt veega, aga kuna armastan topelt-puhastust (APPI kui imelik on neid asju eesti keeles kirjutada :o), siis ühes või teises etapis tuleb näo kraani alt läbi käimine ikka ette.

2. Milline on su nahatüüp? (kuiv, rasune, segatüüpi)

Ütleks hetkel, et sega/kuivapoolne/tundlik, aga fakt on see, et kui kõik tähed on õigesti asetunud, siis sarnaneb ta kõige rohkem normaalsele nahale, nagu mul minevikus oli.

3. Mis on su praegune näopuhastusvahend?

Ainult üks või? :p Mul on vähemalt kaks varianti hommikuks ja kaks õhtuks... Hommikul tavaliselt Aurelia Miracle Cleanser (deluxe sample) + Skin Blossom Gentle Cleansing Milk (+ mõnikord Konjac käsn). Õhtuti Balmology Cleansing Balm (deluxe sample) + Skin Blossom puhastuspiim.

4. Kas koorid näonahka?

Jah, 2-3 korda nädalas, või nii nagu olukord nõuab.

Water (from the tap), Skin Blossom Gentle Cleansing Milk, Pai Chamomile & Rosehip Calming Day Cream, Kahina Giving Beauty Argan Oil, Coola Face SPF 30 Cucumber Matte Finish

5. Milliseid brände kasutad?

Kas Dermalogica Daily Microfoliant (ei ole looduslik bränd, üritan lõpuni kasutada) või Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator.

6. Millist niisutajat kasutad?

Päevakreemiks hetkel Rossi Uvema Astragalus & Shisandra Face Moisturiser (deluxe sample, ei ole lemmik aga tuli LoveLula beauty boxist). Kui õue minek, siis kasutan Coola Face SPF 30 Cucumber Matte Finish kreemi kas eraldi või meigi alla. Öökreemina on praegu paar testerit kasutusel, aga nende lõppedes tuleb Madara Regenereting Night Cream. Sahtlis on hädaolukordadeks varuks Pai kummeli ja kibuvitsa rahustav päevakreem (nutsin, kui maksin teist korda selle Pai kreemi eest, aga ilma olla enam ei saa :p)

7. Kas sul on tedretäpid?

Ei.

8. Kas kasutad silmakreemi?

Jaa. Hommikul kasutan PHB Ethical Beauty silmageeli (mõnus külm efekt ja väga hea lõhnaga), õhtuti Trevarno silmakreemi.

9. Kas sul on või oli vistrikuline nahk?

Ei ütleks, eks neid vistrikke aeg-ajalt tekib, aga need on rohkem üksikud hundid ja välditavad.

10. Kas pidid kunagi kasutama Pro-activi?

Eee? 

Antipodes Aura Manuka Honey Mask, Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator, Aurelia Miracle Cleanser, Balmology Balm Cleanser, Indie Lee Squalane Facial Oil, Turbliss Bioactive Face Mask for Problem Skin


[In English]
SKINCARE 

1. How many times do you wash your face daily?

I wash my face strictly twice a day. Not wash as in just with water, but since I love double cleansing, then my face does get washed in one or another stage.

2. What skin type do you have? (dry, oily, combo)

At this point I would say it's combo/dry/sensitive, but the fact is that if all the stars are aligned, it is most similar to what I used to have in the past - normal.

3. What is your current facial wash?

Only one? :p I have at least two options for morning and two for the evening. In morning I usually use Aurelia Miracle Cleanser (deluxe sample) + Skin Blossom Gentle Cleansing Milk (+ sometimes Konjac sponge). In evenings Balmology Cleansing Balm (deluxe sample) + Skin Blossom cleansing milk.

4. Do you exfoliate?

Yes, 2-3 times a week, or when the occasion calls for it.

5. What brand do you use?

Either Dermalogica Daily Microfoliant (not a natural brand, just trying to use it up) or Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator.

6. What moisturizer do you use?

My current day cream is Rossi Uvema Astragalus & Shisandra Face Moisturiser (deluxe sample, not a favourite but it came from te LoveLula beauty box). If I go outside I use Coola Face SPF 30 Cucumber Matte Finish either on its own or under the makeup. I am using some testers for the night cream right now but once they are done it will be Madara Regenereting Night Cream. For skin emergencies I have  Pai Chamomile & Rosehip Calming Day Cream in the drawer (I cried when I bought this Pai cream for the second time but I don't feel confident without it anymore :p)

7. Do you have freckles?

No.

8. Do you use eye cream?

Yes. In mornings I use PHB Ethical Beauty eye gel (nice cold effect and very nice scent), in evenings Trevarno eye cream.

9. Do you or did you have acne prone skin?

I would not say so. I have some pimples now and then, but these are more like lone wolves and generally avoidable.
 
10. Did you ever have to use Pro-activ?

Erm?

No comments:

Post a Comment